Even voorstellen: Caroline Voets

6 februari 2024

Home > Even voorstellen: Caroline Voets

“Voor de kerstvakantie heb ik al wat voorbereidend werk gedaan voor Samenwerkingsverband PPO Aan den IJssel. Sinds 1 januari ben ik officieel aan boord als gedragswetenschapper SO. Mijn naam is Caroline Voets. Samen met mijn man, onze trouwe hond en drie vrolijke kippen woon ik in Hazerswoude Dorp. Onze drie kinderen hebben inmiddels hun eigen plek gevonden, maar zijn gelukkig niet ver weg, zodat ze nog regelmatig de weg naar huis terugvinden.

Voor mijn tijd bij SWV PPO Aan den IJssel was ik actief bij het samenwerkingsverband in de regio Alphen aan den Rijn. Daar heb ik me vooral beziggehouden met de begeleiding van leerlingen op verschillende scholen (regulier, SBO en SO), het vinden van beter passend onderwijs en het mede-ontwikkelen van onderwijs-zorgarrangementen. De ervaringen en inzichten die ik daar heb opgedaan, wil ik graag inzetten bij het vormgeven van de kringoverleggen en het ondersteunen van de SBO-scholen in de ontwikkeling naar een dekkend netwerk. Ik kijk ernaar uit om jullie binnenkort persoonlijk te ontmoeten.”

De contactgegevens van Caroline zijn te vinden op onze teampagina.