Even voorstellen: Nathalie van Beek

23 oktober 2023

Home > Even voorstellen: Nathalie van Beek

Ik ben Nathalie van Beek, 36 jaar, en ik woon in Capelle aan den IJssel. In mijn vrije tijd sport ik graag en ik hou van lezen, koken en gezelschapsspellen spelen. Sinds kort werk ik twee dagen per week als gedragswetenschapper bij SWV Aan den IJssel en twee dagen per week als psycholoog bij BLICK Expertise. In het verleden heb ik onder andere individuele begeleiding gegeven aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege een lees- of rekenprobleem, sociaal-emotionele problematiek of een gedragsstoornis. Daarnaast heb ik veel ervaring in het doen van onderzoek (handelingsgerichte diagnostiek), bijvoorbeeld gericht op intelligentie en executieve functies. Ik haal veel voldoening en plezier uit mijn werk op scholen en ben blij met mijn veelzijdige en uitdagende functie. Ik kijk uit naar de samenwerking met school en ouders om het onderwijs zo passend mogelijk te maken voor elke leerling.

In 2024 en 2025 ga ik één dag per week naar Amsterdam voor de postacademische opleiding tot schoolpsycholoog. In deze twee jaar zal ik mijn kennis verdiepen en uitbreiden, waardoor ik nóg meer kan betekenen voor scholen en hun leerlingen.

De contactgegevens van Nathalie zijn te vinden op onze teampagina.

Nathalie van Beek - SWV Aan den IJssel