Open dag Recon, SO-school voor langdurig zieke kinderen

27 maart 2024

Home > Open dag Recon, SO-school voor langdurig zieke kinderen

Binnen Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Aan den IJssel streven we naar een sterke basis. Daarom stimuleren we om te leren van elkaar en om de samenwerking tussen speciaal onderwijs (SO) en regulier onderwijs te versterken. Een bezoek aan SO-scholen is hierin een essentiële stap.

Open dag 22 mei

Op 22 mei 2024 opent de Recon openluchtschool, een speciale school (SO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar die vanwege medische redenen (tijdelijk) niet naar een reguliere school kunnen, haar deuren voor jou en andere geïnteresseerden. Deze open dag is een unieke kans om de school met eigen ogen te zien, meer te horen over het samenspel tussen onderwijs en zorg op maat en te begrijpen hoe ze op Recon uitdagingen aanpakken.

Je bent van harte welkom tussen 08:30 en 10:00 uur. De start is in de teamruimte. Natuurlijk is er volop ruimte om in gesprek te gaan en je vragen te stellen.

Geïnteresseerd?

Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@reconso.nl. Meer informatie over de school en de adresgegevens vind je op www.reconso.nl.